In de wereld van eindeloze digitale mogelijkheden is webdevelopment de sleutel tot het realiseren van jouw online visie. Van het bouwen van responsieve websites tot het implementeren van geavanceerde functionaliteiten; wij brengen jouw online aanwezigheid tot leven met innovatieve en op maat gemaakte oplossingen.

Blok Webstrategie

Een doordachte webstrategie begint met een helder begrip van doelen, doelgroep en aanpak. Door deze elementen scherp te stellen, leg je de basis voor een succesvolle online aanwezigheid. Wij helpen je bij het definiëren van jouw specifieke doelen, identificeren van je doelgroep en ontwikkelen van een strategie die nauwkeurig is afgestemd op jouw behoeften. Zo verzekeren we een ervaring die niet alleen voldoet aan, maar ook jouw verwachtingen overtreft.

Blok Design

Bij het ontwerpen van een nieuwe website staan de wensen van jou als klant centraal. Wij doen dat niet alleen door klantgericht te zijn, maar ook door niet met standaardoplossingen te werken. Met onze creativiteit en vakkennis weten wij de juiste toepassingen te vinden die passen bij jouw wens! Daardoor krijg je een website die visueel aantrekkelijk is en bezoekers uitdaagt om verder te lezen en informatie te delen.

Blok Webdevelopment

Bezoekers zullen niet veel merken van de toegepaste technieken achter onze websites, en dat is precies wat onze klanten willen. Wij bouwen de site met de modernste tools, waaronder het gebruik van het CMS WordPress, waardoor hij werkt en blijft werken zoals jij dat wilt. Het gebruik ervan is zeer gebruiksvriendelijk en de site is door jezelf te onderhouden: je kunt op een eenvoudige manier je website beheren en nieuwe content toevoegen.

Blok Doorontwikkeling

Een dynamische website evolueert met de digitale landschappen en veranderende behoeften. Onze bouw van jouw website is niet slechts een eenmalige inspanning; het is een voortdurende toewijding aan verbetering. Door te anticiperen op trends en gebruikersbehoeften blijft je site niet alleen gebruiksvriendelijk en optimaal presterend, maar behoudt het ook zijn relevantie. Laat ons jouw digitale aanwezigheid samen vormgeven en aanpassen aan de voortdurende veranderingen in het online domein.

Blok webhosting

Met onze webhosting via CJ2 ben je verzekerd van topprestaties voor jouw online platform. Snelheid, een onwrikbare veiligheid en intuïtief gebruiksgemak staan centraal in onze hosting oplossingen. Jouw online aanwezigheid verdient de beste ondersteuning, en dat is precies wat onze hostingdiensten te bieden hebben. Maak je klaar voor een vlekkeloze digitale ervaring met onze geavanceerde hosting oplossingen.

Dienstenpagina: content creatie

Inleidende tekst content creatie

Als je jouw strategie en boodschap eenmaal duidelijk hebt en je website is volledig naar wens, is er  een mogelijkheid om deze extra kracht bij te zetten door middel van video, animatie en/of tekst. Altijd uitdagend en prikkelend, of informatief en humoristisch. En altijd met passie!

Blok Video

De aantrekkingskracht van een goede videoboodschap is met de huidige mogelijkheden aanzienlijk. Met onze smartphone spelen we tegenwoordig zonder moeite de mooiste video’s af, terwijl we met een drone de mooiste beelden daarvoor kunnen genereren! Waar daar in het verleden veel aandacht, tijd en geld aan werd besteed is het nu gemakkelijker en beter bereikbaar. Een visuele voorstelling van jouw bedrijf of boodschap is een krachtige aanvulling; je kunt kijkers exact het beeld en gevoel geven die jij wilt laten zien. Een videoboodschap blijft veel langer in het geheugen hangen dan alleen tekst of foto’s. En doordat wij dit kunnen combineren met het ontwerp en de technische realisatie van je website wordt de boodschap juist versterkt.

Blok Animatie

Met animatie kun je écht tot de verbeelding spreken, jouw boodschap laten voelen of een complexe boodschap helder uiteen zetten. Voor interne communicatie bijvoorbeeld; of voor een promotiefilm voor een toekomstig project. Eigenlijk exact op de plek waar en wanneer jij dat wilt. Een animatie is het perfecte middel om jouw verhaal te vertellen en voor ons om onze creativiteit en passie te kunnen laten zien. Een korte teaser of een informatieve boodschap; met animatie is alles mogelijk!

Blok Multimediaal

Zowel de animaties als video’s zijn te gebruiken op uw website als ook multimediaal. Een animatie kan heel krachtig zijn in een afgesloten omgeving als bijvoorbeeld een bioscoop. Terwijl een bedrijfsvideo op LinkedIn voor veel reuring kan zorgen. Het opleveren en betrekken van uw prachtige nieuwe bedrijfspand bijvoorbeeld of het starten van een nieuwe community!

Blok Tekst

Geef je online aanwezigheid een stem en karakter met onze content creatie service. Wij brengen jouw verhaal tot leven met boeiende en op maat gemaakte teksten die jouw doelgroep aanspreken.  Laat ons je helpen om de kracht van woorden te benutten en je digitale verhaal te versterken, wij leveren content die impact heeft. 

Een unieke website met een intuïtief CMS

Whether as a primary or secondary content management system (CMS), you’ll find WordPress being used by enterprises at scale wherever there’s a requirement for flexible, cost-effective, and secure creation and distribution of content

Extensibility

Enterprise-level extensions for WordPress span a broad range of functionality, from enhanced search and advanced on-page SEO, to AI-driven content augmentation and developer power tools.

Security

WordPress has strict security standards that make it a popular CMS for enterprise companies around the world. While its popularity might make it a target, it has proven itself as a secure platform.

Open source

WordPress is open source software. This means the source code is made freely available and may be distributed and modified subject to the GPL license.

Maatwerk

― Brand equity audit

― Audience analysis

― Competitive review

― Strategic direction