• Eddie Favre

  Eddie is als eigenaar van Smeedijzer internet vaak het eerste aanspreekpunt voor nieuwe en bestaande klanten. Hij haalt energie uit het creatieve proces en denkt graag mee met de klant. Waar liggen de kansen voor hun organisatie en hoe kan je die maximaal benutten?

 • Huub Lunter

  Huub wordt enthousiast van mooie designs en met zijn diepgaande kennis op programmeergebied is er geen ontwerp dat hij niet werkend krijgt. In trajecten met klant is hij vaak vanaf het begin betrokken om zodoende bij te dragen aan een optimale architectuur van een site.

 • Marte Kuiken

  Als voormalig zij-instromer valt Marte op door haar creatieve invalshoek. Daarnaast wordt ze gekenmerkt door een scherpe geest in combinatie met een goede dosis humor. Haar opgedane kennis en ervaring op programmeergebied weet ze feilloos in te zetten om ieder ontwerp om te zetten tot een naadloos werkend eindproduct.

 • Frank Verhulst

  Frank is al jaren verbonden aan Smeedijzer als fotograaf en designer. Zijn kunstzinnige inslag zorgt voor verrassende concepten en door zijn grote kennis van fotografie en alle software pakketten, weet hij keer op keer te verbazen.

 • Webdeveloper of programmeur van Smeedijzer Internet Laurens Bakker

  Laurens Bakker

  Laurens is een programmeur zoals je ze graag ziet, altijd bezig met code en het kan niet ingenieus genoeg zijn. Door zijn ruime ervaring met het bouwen van sites en zijn goede kennis van PHP is maatwerk zijn enige standaard.

 • Een webdesigner is een website aan maken bij Smeedijzer Internet

  Ben jij de volgende?

  Loop binnen of bel/mail ons! Misschien werk jij straks wel samen met ons aan een nieuw project voor één van onze mooie klanten.