Webdevelopment: creatief succes in elke oplossing.

Wij bieden flexibele en op maat gemaakte oplossingen die precies aansluiten bij jouw behoeften en wensen. Van webstrategie tot en met hosting, wij verzorgen het hele proces van begin tot eind. Of je nu een complete alles-in-één oplossing zoekt van a tot z of of alleen een solide website, wij hebben de expertise in huis om jouw visie werkelijkheid te maken.

Benieuwd naar hoe wij jou kunnen helpen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek de mogelijkheden.

Webstrategie

Onze webstrategie is simpel: begrijp jouw doelen, ken je doelgroep. We starten met een grondige analyse en luisteren naar jouw behoeften. Vervolgens ontwikkelen we een plan dat effectiviteit vooropstelt. Onze strategie is niet ingewikkeld; het is gericht op duurzaam succes. Door heldere communicatie en resultaatgerichte acties streven we naar een strategie die jouw online aanwezigheid eenvoudig en effectief maakt. Jouw succes is onze focus, en onze webstrategie weerspiegelt dat.

Design

Bij ons staat design gelijk aan naadloze integratie met jouw unieke huisstijl. Onze toewijding aan maatwerk betekent dat we het maken van visueel aantrekkelijke ontwerpen combineren met gebruiksvriendelijkheid, zodat jouw website niet alleen mooi is, maar ook eenvoudig te navigeren.

Doorontwikkeling

Onze weboplossingen zijn ontworpen met groei in gedachten. Of je nu nieuwe functies wilt toevoegen of jouw website wilt uitbreiden, wij zorgen ervoor dat jouw online aanwezigheid moeiteloos kan meegroeien met jouw bedrijf. Je website blijft niet alleen up-to-date, maar kan ook meegroeien met de veranderende behoeften.

Hosting

Jouw website verdient de beste hosting, en daar zorgen wij voor. Sneller en beter: onze hostingdiensten gaan verder dan enkel het bieden van serverruimte; we creëren een omgeving van snelheid, veiligheid en gebruiksgemak.

De kern van ons werk.

Bij Smeedijzer bieden we een alles-in-één oplossing, waarbij je niet alleen kunt rekenen op ons vakmanschap in het bouwen van jouw website, maar ook op diensten zoals design, content, doorontwikkeling en hosting.

Support

Jouw succes is onze prioriteit, en wij geloven in een partnerschap dat verder gaat dan de oplevering van een website. Wij staan klaar om je te begeleiden, vragen te beantwoorden en technische uitdagingen aan te pakken.

Veiligheid

We beseffen dat jouw online aanwezigheid niet alleen een visitekaartje is, maar ook een digitale vesting die beveiligd moet zijn tegen alle mogelijke bedreigingen. Daarom staan veiligheid en betrouwbaarheid centraal in elke stap van ons webbouwproces.

WordPress CMS

Bij onze websites wordt WordPress CMS gebruikt als basis. Hierdoor zijn onze websites gemakkelijk te beheren en kan je hierdoor gemakkelijk zelf teksten, afbeeldingen, PDF’s, links en video’s toevoegen of aanpassen.

Toegankelijk

Wij geloven dat elke bezoeker, ongeacht hun mogelijkheden, naadloos toegang moet hebben tot jouw online platform. Daarom bouwen wij doordacht, met aandacht voor contrast, leesbaarheid en navigatie, om een inclusieve ervaring te garanderen.

Benieuwd naar ons werk?